Skip to content

Het leren en toepassen van nieuwe technieken en inzichten in de behandeling van mijn patiënten geven mij veel voldoening en energie”

Hallo ik ben Jacco Stommel

In 1991 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie in Amsterdam. Voordat ik in 1992 ging werken bij Groepspraktijk de Vries heb ik nog 1 jaar in een particuliere praktijk in Duitsland gewerkt. Mijn BIG registratienummer: 99035127804

Wat doe ik?
Ik ben vooral werkzaam als manueel therapeut. Ik studeerde in 1998 af aan de SOMT te Amersfoort en ben sinds 2013 ook Master Manuele Therapie.

Werken bij Groepspraktijk De Vries doe ik al meer dan 25 jaar met veel plezier. Het is een gezellige en boeiende werkplek omdat er juist in deze buurt veel verschillende patiënten met variërende klachten komen. De patiënten met nek -en rugklachten vormen een zeer grote groep binnen onze praktijk. Dat was een belangrijke reden om mij hier via de manuele therapie verder in te specialiseren. Ik maak in mijn behandelingen ook veel gebruik van Medical taping (Kinesio-taping) en dry needling (ik ben nog in opleiding voor deze discipline).
Ik ben gecertificeerd voor het geven van looptraining bij Claudicatio klachten (etalagebenen), waarmee vaak hele goede resultaten te halen zijn en soms zelfs vaatoperaties kunnen worden voorkomen.

De grote uitdaging van mijn veelzijdige vak vind ik het bijhouden van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de fysiotherapie. Het leren en toepassen van nieuwe technieken en inzichten in de behandeling van mijn patiënten geven mij veel voldoening en energie.
Daarom heb ik ook scholing gevolgd op het gebied van chronische pijn, stressmanagement, ontspanningstherapie en specialistische manuele therapie.
Naast het behandelen van patiënten begeleid ik ook met veel plezier de medische fitness en de beweegprogramma’s.

Wilt u een afspraak maken met Jacco?

Over uw 1e afspraak of heeft u een andere vraag? Bel Jacco direct op 06-53585294, of bel de praktijk, app of mail ons. Jacco en onze andere collega’s helpen u graag bij uw herstel.