Skip to content

Heeft u last van bekkenklachten?

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapeut Aline Mauna staat voor u klaar om u snel en deskundig te helpen bij het verminderen van uw bekkenklachten.

Aarzel niet, maak een afspraak!

  • Gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars.
  • Aandacht voor u en uw zorg.
  • Snel een afspraak, ook `s avonds
  • Alle therapeuten BIG- en CKR-geregistreerd.
BEL 020 – 6824166 WHATSAPP MAIL

Heeft u bekkenklachten?

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde collega’s staan klaar om u snel en deskundig te helpen bij het verminderen van uw bekkenklachten.

Aarzel niet, maak een afspraak!

WHATSAPP

Hoe ontstaan bekkenklachten?

Bekkenklachten komen bij zwangere vrouwen, niet-zwangere vrouwen en mannen voor. Bekkenpijn kan ontstaan door een val, trauma, een misstap, gedurende zwangerschap of erna. Bekkenklachten komen voornamelijk het meest voor bij zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger zijn geweest en bij vrouwen die in de overgang zitten

Oorzaken en symptomen van bekkenklachten

Bij bekkenklachten kunt u lichte tot hevige pijn ervaren in de onderrug, bovenbeen, liezen, schaambeen en het stuitje. Als u na een periode van inactiviteit weer gaat bewegen of plotselinge bewegingen maakt kunnen de bekkenklachten verergeren. Bekkenpijn heeft een vervelend effect op dagelijkse bezigheden zoals lopen, zitten, opstaan of omdraaien in bed. Het bekken is een complex gebied waardoor bekkenklachten verschillende oorzaken kunnen hebben.

Een aantal oorzaken van bekkenklachten zijn:

  • Overbelasting van het bekken
  • Zwangerschap
  • Zwakke spieren rond het bekken
  • Bekkeninstabiliteit

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken met Aline?
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Cliënten over ons

Sjoerd

“Toont interesse, expertise op mijn gebied”

Emine

“Vriendelijkheid van iedereen en van de gastvrouw ze is altijd vrolijk. De vertrouwen en de kunde van mijn eigen fysiotherapeut Andries, ik ben super trots op hem!!!!!”

Malika

“Een heel goed praktijk”