skip to Main Content
Fysio amsterdam west

Heeft u chronische pijn of SOLK?

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde collega`s staan klaar om u snel en deskundig te helpen bij het omgaan met en het verminderen van uw langdurige pijnklachten.

Aarzel niet, maak een afspraak!

  • Gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars.
  • Aandacht voor u en uw zorg.
  • Snel een afspraak, ook `s avonds
  • Alle therapeuten BIG- en CKR-geregistreerd.
BEL 020 – 6824166 WHATSAPP MAIL

Heeft u chronische pijn of SOLK?

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde collega`s staan klaar om u snel en deskundig te helpen bij het omgaan met en het verminderen van langdurige pijnklachten.

Aarzel niet, maak een afspraak!

WHATSAPP
Fysio amsterdam west

Pijn, langdurig

Pijn is een waarschuwingssignaal dat ons beschermt. Pijn zorgt er bijvoorbeeld voor dat u niet blijft doorlopen met een gebroken been of een ontstoken schouder.

Er is ook pijn die niet spontaan overgaat of vermindert na behandeling, dit noemen wij chronische pijn. We spreken van chronische pijn als pijnklachten langer dan 6 weken blijven bestaan. Bijvoorbeeld bij fibromyalgie, RSI-klachten, niet te opereren hernia`s of SOLK.

Chronische pijn, u zit in een negatieve cirkel:

U heeft al lange tijd pijnklachten die niet verminderen. U bent bij veel artsen en therapeuten geweest, meestal zonder blijvend resultaat. Chronische pijn is een ingewikkelde klacht waarbij veel factoren een rol kunnen spelen die elkaar negatief kunnen beinvloeden en daardoor de pijn in stand houden. Het gaat om uw lichaam, gedachten, gevoel en uw omgeving.
U heeft pijn, daardoor beweegt u minder. Omdat u minder beweegt, gaat uw conditie achteruit. Dagelijkse zaken kosten u meer moeite. U beweegt minder, wordt ongerust. Uw vertrouwen in uw lichaam neemt af en u ervaart stress. U krijgt een negatieve cirkel die de pijn in stand houdt.

Doorbraak met een gespecialiseerde behandeling

Heeft u langdurige, chronische pijn dan is het zaak om samen met uw therapeut een manier te vinden om de negatieve circel te doorbreken. Om dat te doen heeft u uitleg over de pijn (pijneducatie) en een specialistisch behandelplan nodig. Dit plan wordt opgesteld om de neergaande trend te kunnen ombuigen.

Bent u geïnteresseerd?

U wilt meer informatie over onze behandelprogramma of wilt u een afspraak maken?
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Cliënten over ons

Jayla

“Top Top TOP!!!”

Malika

“Een heel goed praktijk”

Mw. Van der Velde

“Ik geef hem een 10!!”