skip to Main Content
physical therapy amsterdam

Fysiotherapie in Amsterdam West

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde collega`s staan klaar om u snel en deskundig te helpen bij het verminderen van uw pijn of beperkingen.

Aarzel niet, maak een afspraak!

  • Contracten met alle verzekeraars
  • Aandacht voor u en uw zorg
  • Snel een afspraak, ook `s avonds
  • Alle therapeuten BIG- en CKR-geregistreerd.
BEL 020 – 6824166 WHATSAPP MAIL

Fysiotherapie in Amsterdam West?

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde collega`s staan klaar om u snel en deskundig te helpen bij het verminderen van uw pijn of beperkingen.

Aarzel niet, maak een afspraak!

WHATSAPP
fysiotherapie amsterdam west

Fysiotherapie bij Groepspraktijk de Vries

Dé deskundige voor houding en beweging

De fysiotherapeut weet veel over houding en beweging en kan u een advies op maat geven als u klachten heeft in nek, rug of ledematen. Als de klachten niet overgaan is het tijd om de fysiotherapeut in te schakelen. Wij zijn er om samen met u zo snel mogelijk aan uw herstel te werken. En u te leren hoe u deze klachten in de toekomst kunt voorkomen.

Een eerste afspraak:

Tijdens de eerste afspraak gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw klacht. Vervolgens bespreken we samen met u het meest optimale behandelplan. Daarna wordt u direct behandeld.

De behandeling:

Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelmethodes gebruiken om uw klacht te verminderen: deep tissue massage en dry needling om de spieren te ontspannen; een oefenprogramma op maat; adviseren & informeren over belasting/belastbaarheid; mobilisatietechnieken om uw gewrichten beter te laten bewegen; adviezen over (werk)houding. U krijgt van ons een behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klacht af bent. En we leren u hoe u de klacht in de toekomst kunt voorkomen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Over uw 1e afspraak of heeft u een andere vraag? Bel, app of mail ons, we helpen u graag bij uw herstel!

Cliënten over ons

Jaap

“Leuke Amsterdamse stijl, er wordt veel gelachen terwijl hij zeer kundig helpt!”

Sjoerd

“Toont interesse, expertise op mijn gebied”

Rachid

“Top gedaan jongen ga zo door!”