skip to Main Content

Ik ben Maaike Butter, 28 jaar en woonachtig in Amsterdam. In 2017 heb ik mijn Bachelor Fysiotherapie afgerond op het HvA. Inmiddels alweer 5 jaar werkend therapeut. Fysiotherapie is een prachtig vak waar ik onwijs van geniet. Zelf ben ik heel sportief en leergierig wat een goede aansluiting geeft. Dit enthousiasme probeer ik dan ook over te dragen op mijn patiënt. Daarnaast wil ik een zo compleet mogelijk pakket bieden aan mijn patiënten, zowel de fysieke component als een luisterend oor.

Ik ben in 2021 begonnen aan de master Musculoskeletaal in Enschede. Hier wordt ik opgeleid tot Manueel therapeut en in een versneld traject als Sportfysiotherapeut. Het diploma wordt in 2023 verwacht. Ik heb hiervoor een cursus ‘functionele bewegingsketens van de onderste extremiteit’ behaald. Daarnaast heb ik een opleiding Centraal Neurologische Aandoeningen afgerond. Zo ben ik ook lid van het CVA-netwerk en geef ik valpreventie trainingen als OTAGO-docent. 

Ik vind het belangrijk de patiënt in zijn geheel te beoordelen, meer vanuit de keten te kijken en daarin mijn therapie aan te passen. Na het behalen van mijn master zullen er nog vele andere (verkorte) opleidingen en cursussen volgen. Ik blijf mezelf graag uitdagen en ontwikkelen in het vak en natuurlijk bij Fydee Vitae. Tenslotte ben je in de fysiotherapie nooit uitgeleerd!


BIG nummer: 49924011104