skip to Main Content
Lennart Fysiotherapeut amsterdam west

Met een natuurlijke nieuwsgierigheid en een evidence-based benadering probeer ik met een brede blik een zo gericht mogelijke behandeling te kiezen”

Hallo ik ben Lennert Guarraci

In 2016 heb ik mijn studie als fysiotherapeut afgerond aan de Universiteit van Hasselt te België, middels de Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie te volgen. Ik heb gekozen voor de afstudeerrichting Musculoskeletale revalidatie en Manuele Therapie. Deze volgde ik deels aan de Koninklijke Universiteit van Leuven. Sinds begin 2017 ben ik werkzaam bij Groepspraktijk de Vries in Amsterdam als fysiotherapeut. Mijn BIG registratienummer: 19921897904

Optimaal behandelen met plezier
Lennert: “Het team van Groepspraktijk de Vries vult elkaar enorm goed aan: door een casus met verschillende methodes en visies te benaderen proberen we voor elke patiënt een zo optimaal mogelijke behandeling te verzorgen. Op deze manier willen we het lichaam faciliteren in het natuurlijk genezingsproces. Omdat de plaats van de ervaren pijn niet altijd de pijn veroorzaakt, is dit soms een echte uitdaging. Met een natuurlijke nieuwsgierigheid en een evidence-based benadering probeer ik met een brede blik een zo gericht mogelijke behandeling te kiezen. Ik haal enorm veel plezier uit mijn werk als een patiënt na afloop van de behandeling geen pijn meer ervaart bij het bewegen en de oorspronkelijke beperking achter zich kan laten.”

Wilt u een afspraak maken met Lennert?

Of heeft u een andere vraag? Bel, app of mail ons, voor een 1e afspraak.
Lennert en onze andere collega’s helpen u graag bij uw herstel.