skip to Main Content

Hallo, mijn naam is Gülay en ben algemeen fysiotherapeute.

Sinds november 2020 ben ik werkzaam in groepspraktijk De Vries te Amsterdam. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Na afronding van mijn studie fysiotherapie in 2002, heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende settings van de fysiotherapie. Orthopedische fysiotherapie, hartrevalidatie, medische fitness, voetproblematiek, acute lage rugklachten (/hernia), duizeligheid- en hoofdpijn klachten, nek/schouder klachten en fysiotherapie na een operatie zoals total knee protheses en total hip protheses.

Ik woon in Haarlem en ben tevens sinds januari 2015 werkzaam in mijn eigen multidisciplinaire praktijk in Haarlem.

Als geboren en getogen Haarlemmer ben ik ook Turks van origine. Doordat ik de Turkse taal vloeiend spreek, help ik al jaren veel Turkse mensen in de fysiotherapie.

Regelmatig volg ik extra scholingen en cursussen. Ik heb me door de jaren heen gespecialiseerd in de manuele technieken van de fysiotherapie.

Actief bewegen (sporten) blijft een aandachtspunt, maar middels mobilisatie technieken volgens van der Bijl-methode en Mulligan, neem ik veel beperkingen weg, waardoor bewegen makkelijker of zelfs zonder pijnklachten zal gaan.

Ik verwelkom u graag bij de groepspraktijk De Vries in Amsterdam West (Bos en Lommer).