skip to Main Content

Beweegprogramma ''bekken gerelateerde klachten'' in Amsterdam West

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde collega`s staan klaar om u snel en deskundig te helpen bij het verminderen van uw pijn of beperkingen.

Aarzel niet, maak een afspraak!

  • Contracten met alle verzekeraars
  • Aandacht voor u en uw zorg
  • Snel een afspraak, ook `s avonds
  • Alle therapeuten BIG- en CKR-geregistreerd.
BEL 020 – 6824166 WHATSAPP MAIL

Beweegprogramma ''Bekken gerelateerde klachten''

Welkom op de website van Groepspraktijk de Vries. Onze gespecialiseerde collega`s staan klaar om u snel en deskundig te helpen bij het verminderen van uw pijn of beperkingen.

Aarzel niet, maak een afspraak!

WHATSAPP
fysiotherapie amsterdam west

Beweegprogramma ”Bekken gerelateerde klachten”

Bekkenklachten komen zowel bij vrouwen als bij mannen voor. Het bekken wordt gevormd door verschillende botten en gewrichten, dit belangrijke lichaamsdeel zorgt voor stabiliteit van het lichaam. Het bovenste gedeelte van het bekken grenst aan de lage rug en de navel. Het onderste gedeelte grenst aan uw bilnaad. Het bekken is een soort ring dat bestaat uit botten, gewrichten, spieren en banden. De bekkenring speelt een grote rol als het gaat om het overbrengen van krachten tussen de romp en de benen.

Ons beweegprogramma voor bekken gerelateerde klachten bestaat uit een training die 2x per week wordt gegeven. Met een groep van 4 personen gaat onze bekkenfysiotherapeut Aline met u aan de slag in onze sportruimte. Dit doen wij 4 keer per jaar in groepen van maximaal 4 personen om iedereen op de juiste manier te begeleiden.

Wij gaan met u van start met een individuele intake. Bij deze intake gaat onze bekkenfysiotherapeut kijken of u in aanmerking komt voor het beweegprogramma bekken gerelateerde klachten. Mocht u al onder behandeling zijn bij Aline kunt u vrijwel direct van start gaan met ons programma. Het beweegprogramma wordt vergoed uit uw aanvullende verzekering. Mocht u niet voldoende verzekerd zijn zijn de kosten voor het volledige beweegprogramma van 8 weken (16 sessies) €200 excl BTW.

Cliënten over ons

Sjoerd

“Toont interesse, expertise op mijn gebied”

Sanne

“Neemt altijd tijd voor de mensen”

Jaap

“Leuke Amsterdamse stijl, er wordt veel gelachen terwijl hij zeer kundig helpt!”