skip to Main Content

CORONAMAATREGELEN

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, is er per direct een harde lockdown ingegaan. Er is wisselende berichtgeving, maar fysiotherapie blijft gewoon open. Dit is anders dan eerdere berichtgeving op nu.nl en NOS. Er was ten onrechte vermeld dat ook fysiotherapeuten hun werk moeten stoppen. Dat is onjuist, fysiotherapie is geen contactberoep, maar een beroep in de zorg.

Dit houdt in dat u nog altijd van harte welkom bent bij ons in de praktijk. Vindt u het prettiger om vanuit huis begeleid te worden of heeft u klachten die kunnen wijzen op corona? Wij bieden ook online fysiotherapie consults aan, zodat u geen achterstand oploopt in uw herstel. Blijf ook nu werken aan uw gezondheid.

Uw behandeling bij Groepspraktijk de Vries wordt door alle zorgverzekeraars vergoed!

Zoals u weet, is Groepspraktijk de Vries per 1 juni 2020 overgenomen door de organisatie Fydee Vitae.

Fydee Vitae heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Indien u voldoende bent verzekerd, wordt uw behandeling net als voorheen gewoon vergoed.

Helaas kregen wij bericht van een aantal van onze cliënten dat zij het bericht kregen van hun verzekeraar dat Groepspraktijk de Vries geen contract meer heeft met verzekeraars en zij dus de behandeling zelf moeten betalen. Dit is onjuiste informatie omdat onze praktijk nu onder Fydee Vitae valt.

Groepspraktijk de Vries staat voor u klaar, zowel in de praktijk als online!

Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina voor meer informatie of om een afspraak te maken