Pluspraktijk & Topzorg

      

Op 21 september 2011 hebben wij, de medewerkers van Groepspraktijk de Vries, de HCA audit volbracht en hebben nu de status van PLUS-praktijk volgens de normen van Achmea en Agis en heeft Menzis ons het predicaat TopZorg meegegeven. Op 20 september 2015 hebben wij de KIWA heraudit voor de tweede keer behaald.

Wij zijn er trots op dat de kwaliteit van zorg die wij al jaren proberen te leveren in deze zware kwaliteitstoets bevestigd is. 

In Nederland zijn er 5000 fysiotherapiepraktijken, waarvan er 442 de Plusstatus hebben. Plus Praktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar aantoonbaar een stap verder gaan.
Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een procedure voor het in kaart brengen van de klachten en hygiene van de praktijk. Ook het inzichtelijk maken van het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht en de verbetering van de klachten middels metingen en vragenlijsten behoren hierbij.

Wij, de medewerkers van Groepspraktijk de Vries, hebben een nieuwe stap gezet in het permanente verbeteringsproces van onze professionele kwaliteit, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen behandelen en van dienst te kunnen zijn, nu en in de toekomst.


Groepspraktijk de Vries (AGB- 04018071).pdf   pdf | 667.9 KB

Certicaat PLUS-Audit

sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen