Nekpijn en Hoofdpijn de Baarsjes

Hebt u last van uw nek of hoofdpijn?

Maak dan gauw een afspraak (BEL 020-6824166) met de deskundigen van Groepspraktijk de Vries.

Bij onze fysiotherapeuten of zes manueel therapeuten in Amsterdam kunt u snel (ook `s avonds) terecht voor het effectief behandelen van nekklachten.

 

Wat doen wij?

De therapie voor nekklachten in onze praktijk in Amsterdam kan bestaan uit deeptissuemassages, dry needling, het doen van oefeningen en bewegingsadvies om herhaling van klachten te voorkomen.

De manueel therapeut heeft extra kennis opgedaan, in het bijzonder van de wervelkolom. Hij of zij zal de gestoorde bewegingsfunctie proberen te herstellen.

Onze bewegingsdeskundigen in Amsterdam bekijken de nek- en hoofdpijnklachten en de oorzaak hiervan. Na de behandelingen zijn de natuurlijke bewegingen van het hele lichaam zo goed mogelijk hersteld. Door middel van medische fitness wordt uw belastbaarheidniveau verhoogd en verbetert uw conditie.

U kunt ons hier bereiken voor een afspraak. U kunt ook direct een contactformulier invullen of de praktijk bellen: 020-6824166

Wij hebben contracten met alle verzekeraars. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u zonder verwijzing bij ons terecht en geldt er geen eigen risico


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen