Pedicure

Sinds 1 April 2011 hebben wij ook een pedicure in huis. Wij zijn blij met Brunhilde Schleiffert, een enthousiaste en kundige pedicure: ,,Na een aantal jaar als masseuse gewerkt te hebben, studeerde ik in 2008 af als pedicure. In 2009 behaalde ik de aantekeningen diabetische- en reumatische voet. Ik werk hygienisch en met aandacht en gebruik een moderne, watergekoelde slijpkop, zodat de behandeling niet pijnlijk en branderig voelt door warmtestuwing. Op donderdag werk ik in de praktijkruimte van Groepspraktijk de Vries en daarnaast 3 dagen per week ambulant in Amsterdam Centrum en Oost. De combinatie van werken op een praktijk en aan huis past goed bij mij, omdat ik van afwisseling houd. ”

Brunhilde Schleiffert is elke donderdag van 10.00 tot 17.00 uur op de praktijk aanwezig. Een behandeling duurt 45 minuten en het tarief is 37,50 Euro.  Voor meer informatie over Brunhilde kunt u kijken op www.pedicurepraktijkbrunhilde.nl

Voor een AFSPRAAK kunt u dit contactformulier invullen of bellen met de praktijk: 020-6824166. U kunt ook Brunhilde direct bellen op  06 21687825.

 


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen