Rugpijn

Hebt u last van uw rug?

Maak dan direct een afspraak (of bel 020-6824166) met de therapeuten van Groepspraktijk de Vries.

Bij onze fysiotherapeuten of zes manueel therapeuten in Amsterdam kunt u snel terecht (ook `s avonds) voor het effectief behandelen van rugklachten.

 

Wat doen wij?

De therapie voor rugklachten in onze praktijk in Amsterdam kan bestaan uit deeptissue-massages en dryneedling om pijn en spanning te verminderen U krijgt speciale oefeningen om weer sterk en soepel te worden en bewegingsadvies om herhaling van de klachten te voorkomen.

De manueel therapeut heeft extra kennis, in het bijzonder van de wervelkolom. Hij of zij zal de gestoorde bewegingsfunctie proberen te herstellen.

Onze bewegingsdeskundigen in Amsterdam bekijken de rugklachten en de oorzaak hiervan. Na de behandelingen zijn de natuurlijke bewegingen van het hele lichaam zo goed mogelijk hersteld. Door middel van medische fitness wordt uw belastbaarheidniveau verhoogd en verbetert uw conditie.

Beweegprogramma’s voor rugklachten in Amsterdam

De programma’s bestaan uit voorlichting, uitleg en medische fitnesstraining en worden individueel of groepsverband gegeven. Onze therapeuten zijn speciaal opgeleid voor deze programma’s en zijn geregistreerd bij Achmea.

Wij hebben contracten met alle verzekeraars. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u zonder verwijzing bij ons terecht en geldt er geen eigen risico

Maak een afspraak, u kunt direct een contactformulier invullen of de praktijk bellen: 020-6824166


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen