Medische Fitness Bos en Lommer

Meedoen aan medische fitness in Bos en Lommer?
Bij Groepspraktijk de Vries kunt u onder begeleiding van onze fysiotherapeuten trainen. Een verwijzing van de huisarts is niet meer nodig, wel een aanvullende verzekering naast uw basispolis.

Er wordt altijd gewerkt met een trainingsprogramma dat is afgestemd op uw individuele klachtenpatroon. Indien nodig wordt het programma aangepast en bijgesteld.

Een succesvolle behandelmethode
De medische fitness van groepspraktijk de Vries in Bos en Lommer wordt met succes toegepast als behandeling bij verschillende aandoeningen van het cardiovasculaire systeem en het bewegingsapparaat, en voor revalidatie na een operatie. Medische fitness is gericht op functieverbetering van het bewegingsapparaat, algemene conditie en het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening.

Omdat de individuele begeleiding centraal staat, kan op elke leeftijd (de jongste deelnemer is 4 jaar en de oudste 87 jaar) getraind worden, met een programma geheel afgestemd op de klachten en mogelijkheden van de patiënt.

Groepspraktijk de Vries in Amsterdam beschikt over een medische fitness ruimte met professionele TechnoGym trainingsapparatuur.
De trainingen vinden plaats in groepen van maximaal tien personen.

Medische fitness voor speciale groepen in Bos en Lommer
Wij bieden ook speciale beweegprogramma’s aan voor specifieke patiëntengroepen:
Kinderen( 4-16 jr) met overgewicht; migranten vrouwen en migranten mannen groepen; overgewicht en diabetes.

Voor aanmelding of informatie kunt u ons bellen met de praktijk 020-6824166 of dit contactformulier invullen. Ook kunt u een mail sturen naar één van onze specialisten. U bent natuurlijk altijd welkom om even bij ons binnen te lopen.
 


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen