Lucile Kerkmeer

Lucile Kerkmeer

studeerde in 1993 af als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Na enkele jaren in dienstverband gewerkt te hebben begon zij in 1998 als zelfstandig fysiotherapeut bij Praktijk aan de Amstel, een groepspraktijk in het centrum van de stad. In de jaren daaropvolgend werkte zij tevens als docente pre-en postnatale zwangerschap en gaf zij les in klassieke massage op de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal. Lucile trad in 2005 als zelfstandig fysiotherapeut toe tot de groepspraktijk, nadat zij een aantal jaren als vervangend waarnemer bij ons had gewerkt. Sinds 1 juli 2011 is Lucile toegetreden als maat van de maatschap Groepspraktijk de Vries.

Naast diverse cursussen volgde zij o.a. een driejarige opleiding op het gebied van adem- en ontspanningstherapie (methode van Dixhoorn), medical taping en sinds 2014 doet zij dry needling.

Lucile: ‘Ik werk al jarenlang met enorm veel plezier als fysiotherapeut. Het menselijk lichaam fascineert me. Vooral het vermogen tot zelfgenezing. Het is een vak op maat omdat iedere patiënt zijn eigen verhaal en persoonlijkheid heeft. Het werken op verschillende werkplekken geeft me de kans met verschillende soorten patiënten te werken. Naast behandelingen in de Groepspraktijk behandel ik ook aan huis en begeleid ik met zeer veel plezier de groepen in de medische fitness. 

Mocht u een afspraak willen maken met Lucile bel dan 06-42564671 of vul het contactformulier in.

 


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen