Jeanne Theijs

Jeanne Theijs

is in 1990 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Na haar afstuderen is zij kort werkzaam geweest in zowel een particuliere praktijk als in een verpleeghuis. Vanaf 1992 is zij werkzaam in het revalidatiecentrum READE te Amsterdam. Daarnaast is zij in 2006 als zelfstandige werkzaam bij Groepspraktijk de Vries. Sinds 1 juli 2011 is Jeanne toegetreden als maat van de maatschap Groepspraktijk de Vries.
De opleidingen en cursussen die zij gevolgd heeft zijn Cyriax, Manuele therapie (methode van de Bijl), Master manuele Therapie, Dwarslaesiebehandeling, Prothesiologie, Zitadvies, Stressmanagement, Ontspanningstherapie en Gedragsmatige aanpak bij chronische pijn.

Jeanne: ‘Ik zie het als een ideale combinatie om zowel in de particuliere praktijk als in het revalidatiecentrum werkzaam te zijn. Het houdt je scherp en op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de fysio- en manuele therapie.
In het RCA heb ik eerst een paar jaar gewerkt met mensen met een dwarslaesie en daarna met mensen met een arm- of beenamputatie. De afgelopen jaren heb ik mij voornamelijk gericht op de behandeling van chronische pijn en chronische vermoeidheid. In de Groepspraktijk de Vries pas ik mijn kennis en ervaring met veel plezier toe. Verder vind ik het heel erg leuk om in een wijk te werken, waar mensen met zoveel verschillende nationaliteiten wonen.’

Mocht u een afspraak willen maken met Jeanne bel dan 06-51211601 of vul het contactformulier in.Jeanne Theijssitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen