Chronische pijn

Pijn, langdurig.

Pijn is een waarschuwingssignaal dat ons beschermt. Pijn zorgt er bijvoorbeeld voor dat u niet blijft doorlopen met een gebroken been of een ontstoken schouder.

Er zijn echter ook pijnklachten die niet zomaar over gaan, of die steeds maar weer terug blijven komen. We spreken van chronische pijn als pijnklachten langer dan 6 weken blijven bestaan.

Pijn, u zit in een negatieve spiraal

Waarschijnlijk loopt u al veel te lang met je klachten, en zag u al verschillende zorgverleners. Allemaal zonder of met heel beperkt resultaat. Dat komt omdat uw klacht een complexe klacht is. Het is een combinatie van lichaam, gevoel, gedachten, gedrag en soms ook uw directe omgeving. In uw geval reageren die factoren negatief op elkaar.

U heeft pijn, daardoor beweegt u minder. Omdat u minder beweegt, worden uw spieren zwakker. Uw conditie gaat achteruit. Dingen kosten u meer moeite. U heeft minder zin om dingen te doen. Dat voelt slecht. U gaat minder goed voor uzelf zorgen. En op een gegeven moment houdt de pijn zo zichzelf in stand.

Doorbraak met een gespecialiseerde behandeling

Zo ontstaat een constante pijn die chronisch wordt. Dan moet u een manier gaan vinden om die negatieve invloed op jezelf te doorbreken. Om dat te doen, heeftu een specialistisch behandelplan nodig. Dit plan wordt opgesteld om de neergaande trend kunnen doorbreken.

Pijn specialisten

Chronisch pijnrevalidatie wordt verzorgd door onze specialisten op het gebied van chronische pijnklachten, te weten Jeanne Theijs en Andries Knoeff, beiden bekend met de pijnrevalidatie in Reade.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bel ons dan meteen 020-6824166 of vul dit contactformulier in.


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen