Hoofdpijn manuele therapie Amsterdam


U heeft hoofpijn en woont in Amsterdam?
 

Matthijs van Kamp is gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijnklachten. Maak snel een afspraak of bel: 02-6824166

Hoofdpijnklachten komen vaak voor maar worden door velen onderschat. Veel mensen lopen geregeld met hoofdpijnklachten zonder hiervoor hulp te zoeken bij een huisarts of specialist. Steeds meer onderzoek wijst uit dat bij veel types van hoofdpijn de hoge nek betrokken kan zijn doordat bijvoorbeeld de spierspanning te hoog is of de stand van de wervels niet in lijn is. Ook kan te hoge werkdruk (stress), een (verkeerde) houding van de nek zorgen voor veel spanning in dit gebied met hoofdpijn als gevolg.

Als onderdeel van de opleiding manuele therapie heb ik een onderzoek gedaan naar behandeling van hoofdpijnklachten. Vanuit deze persoonlijke interesse ben ik mij hierin verder gaan verdiepen en specialiseren.

Mijn specialisatie stelt mij in staat bij mensen met migraine, spanningshoofdpijn en cervicogene hoofdpijn na te gaan welke factoren van invloed zijn op de hoofdpijn en welke te behandelen. Middels drukpunttechnieken en mobiliserende technieken van de hoge nek kan worden gezorgd voor een betere mobiliteit en afname van spanning. Daarnaast kan middels oefentherapie gezorgd worden voor een betere houding en op termijn een betere belastbaarheid van de nek.

Mocht u een afspraak willen maken met Matthijs, bel dan de praktijk 020-6824166 of vul dit contactformulier in.


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen