Bart Kok

Bart Kok

studeerde in 1985 af als fysiotherapeut bij de Academie Jan van Essen en specialiseerde zich in manuele therapie (methode Eindhoven). Sinds 1986 werkt hij bij Groepspraktijk de Vries en is hij maat van de maatschap Groepspraktijk de Vries. Naast zijn werk hier is hij ook werkzaam als manueel therapeut bij bedrijven en organisaties.

Hij volgde vele cursussen op het gebied van psychosomatische en psychomotore fysiotherapie (o.a. methode Brouw), stemgebruik, kinesiotaping en communicatie. Tevens heeft Bart de opleiding haptotherapie gedaan.

Bart: ‘Ik bied graag zorg op hoog niveau aan mijn patiënten. Daarom blijf ik mij ontwikkelen en scholen in kennis op fysio- en manueel therapeutisch gebied. Maar het allerbelangrijkste is het verhaal van de patient achter zijn of haar klacht of vraag. Met mijn psychosociale specialisaties en de haptotherapie-opleiding heb ik meer mogelijkheden om met de patiënt aan de diepere lagen van de klacht te werken. Dat is vooral relevant bij klachten van chronische of terugkerende aard.’

Mocht u een afspraak willen maken met Bart, bel dan 06-51074536 of vul dit contactformulier in.


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen