Groepspraktijk de Vries geeft TOPZORG volgens Menzis

Groepspraktijk de Vries krijgt TopZorg predicaat van menzis     

 

                       

 

Zorgverzekeraar Menzis heeft Groepspraktijk de Vries het TopZorg predicaat toegekend. Menzis kent de predicaat TopZorg Fysiotherapie toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

 

TopZorg fysiotherapie

In Nederland voldoen inmiddels 250 fysiotherapiepraktijken aan de hoogste eisen op het gebied van korte wachttijden, medische kwaliteit en patiëntinformatie waardoor zij zich een TopZorg praktijk mogen noemen. De eisen zijn onder meer gebaseerd op de officiële richtlijnen van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en op wensen van diverse patiëntenverenigingen. Een onafhankelijk bureau toetst elke twee jaar of de praktijken voldoen aan de eisen. Door eisen te stellen probeert Menzis de kans op een goed verloop van de behandeling en herstel zo groot mogelijk te maken voor de verzekerde.

 

TopZorg binnen Menzis

Menzis kent naast fysiotherapie ook TopZorg predicaten toe aan ziekenhuisbehandelingen. Dit betekent zeer goede zorg bij een negental behandelingen in ziekenhuizen, zie www.topzorg.nl. Iedere verzekerde van Menzis heeft toegang tot Topzorg fysiotherapie.

 

Menzis Businessclub

Samen met andere TopZorg fysiotherapiepraktijken neemt Groepspraktijk de Vries deel aan de Menzis Businessclub. Dit is een innoverend en ondernemend netwerk van zorgaanbieders die een mening hebben over de gezondheidzorg en die er samen met Menzis de schouders onder willen zetten. Menzis gaat de dialoog met hen aan, niet alleen om hen invloed te geven op het zorginkoopbeleid, maar ook om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de zorg. Denk daarbij aan de mogelijkheden van E-health of het stimuleren van zelfmanagement en klantsturing. Ook het stimuleren van een transparante, efficiënte en effectieve zorg behoort tot de uitgangspunten. De actuele discussie over stijgende kosten in de gezondheidszorg vraagt om nieuwe en wellicht onorthodoxe oplossingen. Bundeling van inventieve ideeën vanuit het veld van de ondernemende zorgaanbieders vergroot de kans op het ontwikkelingen van betaalbare oplossingen voor de toekomstige zorg.

 

Voor meer informatie over Groepspraktijk de Vries kunt u hier terecht. Indien u direct een afspraak wilt maken kunt u dit contactformulier invullen of bellen met de praktijk: 020-6824166.


sitemap Groepspraktijk De Vries

kernwoorden

fysiotherapie
fysiotherapeut
manuele therapie
manueel therapeut
haptonomie
haptonoom
groepspraktijk
medische fitness
fitness
bewegen
beweegprogramma
arbo
rug
rugklachten
nek
nekklachten
schouder
schouderklachten
hoofdpijn
preventie
ademtherapie
agis
bos en lommer
amsterdam
west
beweegkuur
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen